Miksi valita NICHIHA?

Mikä on NICHIHA?

NICHIHA on japanilainen korkealaatuisten julkisivumateriaalien tavaramerkki. Innovatiiviset julkisivulevyt ovat valmistettu sementin, mineraalikuidun ja puumassan seoksesta.

NICHIHA:n yli 60 vuoden takainen maailmanmenestys tunnetaan hyvin niin rakennuttajien kuin arkkitehtienkin keskuudessa. Oli kyse sitten uudesta rakennuksesta tai korjausrakentamisesta, NICHIHA tuo rakentamiseen modernia ja toimivaa tyyliä.


Tekniset tiedot:

Materiaali: Kuitusementti
Leveystoleranssi: +/- 0,5 mm
Pituustoleranssi: +/- 0,5 mm
Paloluokka A2
Pinnoitusluokka K1-10

Vastaa asetusta (EU) N:o 305/2011 ja standardia EVS-EN 12467:2012


Turvallinen terveydelle

NICHIHA-julkisivulevyt ovat täysin homeettomia eivätkä sisällä asbestia. Tuuletusrako mahdollistaa kosteuden poistumisen ja estää homeen muodostumisen taloon ja sen rakenteisiin.

Parantaa sisäilmaa

Tuuletettu julkisivu toimii eräänlaisena ylimääräisenä lämpöeristeenä. Se pitää rakennuksen lämpimänä talvella ja viileänä kesällä.

Suojaa sään vaikutuksilta

Kosteutta kestävät NIHCIHA-julkisivulevyt suojaavat talon kantavia rakenteita. Ulkopintaan ei synny jäätymishalkeamia.

Nopea ja edullinen asennus

Nopeasti omaksuttavilla tekniikoilla levyjen asentaminen sujuu helposti sekä puu-, teräs- että alumiinirunkoihin. Asennuksen voi tilata tarvittaessa meiltä.

Harkittu kokonaisratkaisu

Levyjen mukana toimitetaan kaikki asennukseen tarvittava – kiinnikkeiden lisäksi toimitetaan myös ulkonurkat, jotka sopivat valittuun levymalliin tarkasti.

Todella säväyttävä

Saatavana on runsaasti eri väri- ja mallivaihtoehtoja, esimerkiksi rappaus-, puu-, tiili- ja betonikuviointeja. Levyt voidaan asentaa sekä vaaka- että pystysuoraan.

Edustava ulkonäkö vuosiksi

Siinä missä puuverhoilu tulee maalata 7-10 vuoden välein, NICHIHA-levyt eivät kaipaa huoltoa lainkaan. UV-säteily, sade ja muut sääilmiöt eivät vahingoita julkisivua.

Itseään puhdistava suojakerros

Platinum Coating -pinnoitteen ansiosta NICHIHA-julkisivulevyt ovat itseään puhdistavia. Seinä puhdistuu joka kerta, kun sade kastelee ulkoseinät.

Hyvät tekniset ominaisuudet

Ympäristöystävällisten NICHIHA-julkisivulevyjen palonkestävyysluokka on erinomainen A2-s1, d0. Levyjen on todistettu parantavan myös rakennuksen äänieristystä.


Asennus ympäri vuoden

NICHIHA-julkisivulevyt voi asentaa ympäri vuoden säästä riippumatta, jolloin säästetään asennuskustannuksista talvella.


Onko sinulla kysyttävää tai haluatko tarjouksen?

NICHIHA-kuitusementtilevyt soveltuvat sekä omakotitalojen että suurten julkisten rakennusten ulkoseiniin. Jos mietit, sopivatko tuotteet suunnitelmiisi tai tarvitset muita neuvoja, autamme mielellämme. Älä epäröi ottaa yhteyttä myös teknisissä kysymyksissä.

Ota yhteyttä